Συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς πραγματοποίησε την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου ο Βουλευτής Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης αναφορικά με το υποκατάστημα της Τράπεζας στην πόλη της Δεσκάτης. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Πάτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα των συμπολιτών μου σχετικά με τη πιθανή αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Δεσκάτη, πραγματοποίησα σήμερα κατ’ ιδίαν συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας με τον κ. Βασίλη Κουτεντάκη, Ανώτερο Γενικό Διευθυντή και Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς. Κατά τη συνάντησή μας του μετέφερα τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το συγκεκριμένο υποκατάστημα στις καθημερινές συναλλαγές των συμπολιτών μου στη Δεσκάτη, αλλά και την εύλογη αγωνία που εκφράζεται από την πλευρά τους για τις δυσλειτουργίες που είναι πιθανό να παρατηρηθούν αν πράγματι εφαρμοστεί αυτή η απόφαση.

Ο κ. Κουτεντάκης εξέφρασε την κατανόησή του για τις ανησυχίες αυτές και δεσμεύτηκε να εξετάσει και να προκρίνει την ευνοϊκότερη δυνατή λύση για τους κατοίκους της Δεσκάτης».

 

Pin It