Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Νομού Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Πάτσης την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021.

Ο Βουλευτής τηρώντας όπως πάντα τον λόγο του, μετά την επίσκεψη και ενημέρωσή του για τα επίκαιρα ζητήματα του τόπου του, με την επιστροφή του στην Αθήνα έσπευσε να μεταφέρει τα αιτήματα στον κ. Στέλιο Πέτσα ο οποίος είναι ο καταλληλότερος αποδέκτης καθώς διαχειρίζεται τα θέματα των Περιφερειών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μετά από την απαραίτητη εξέταση και μελέτη τους, τα αιτήματα θα δρομολογηθούν ώστε να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μάλιστα, ο κύριος Αναπληρωτής Υπουργός δεσμεύτηκε ότι τα έργα που θα εγκριθούν θα τα ανακοινώσει μαζί με τον Βουλευτή στην από κοινού τους επίσκεψη στα Γρεβενά.

Ο Βουλευτής αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι μιλάει μέσω των πράξεών του αφού μη χάνοντας καιρό, με προσωπική του επαφή, δρομολόγησε τους φακέλους με τα αιτήματα των Δήμων Γρεβενών και Δεσκάτης, ώστε να υπάρξουν το συντομότερο δυνατό τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

 

Pin It