Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Star FM Δυτικής Μακεδονίας και τον δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη παραχώρησε ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020.  Η συζήτηση αρχικά περιστράφηκε γύρω από το ζήτημα των ελληνοτουρκικών σχέσεων και της συνεχιζόμενης έντασης που δημιουργεί η Άγκυρα, με τον Βουλευτή Γρεβενών να υπογραμμίζει ότι "η Κυβέρνηση είναι πολύ προσεκτική και πάντα έτοιμη να ανταποκριθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή, σε οτιδήποτε χρειαστεί είτε ειρηνικά είτε στρατιωτικά”.

 Όσον αφορά τα θέματα που απασχολούν τον Νομό Γρεβενών, κ. Πάτσης αναφέρθηκε στην πρόσφατη Υπουργική απόφαση που επικυρώνει τη λειτουργία αυτόνομου Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων Γρεβενών σχολιάζοντας «δεν μπορούν τα Γρεβενά να αποψιλώνονται Υπηρεσιών και να μεταφέρονται στην Κοζάνη. Δεν θα γίνουν "σάκος του μποξ" ή ο "τελευταίος τροχός της αμάξης" ενώ πρόσθεσε ότι "όλες οι υπηρεσίες θα επανέλθουν σε κανονικότητα στα Γρεβενά” σημειώνοντας ότι βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη πρωτοβουλίες του για την λειτουργία στα Γρεβενά και άλλων υπηρεσιών που είχαν καταργηθεί κατά το παρελθόν.

Ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών, κ. Πάτσης αναφέρθηκε ακόμα και στην καλή συνεργασία που υπάρχει με τους Δημάρχους Γρεβενών και Δεσκάτης και η οποία έχει οδηγήσει σε αρκετές θετικές αποφάσεις το τελευταίο διάστημα, όπως η αύξηση του προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων αλλά και οι χρηματοδοτήσεις για έργα στους δύο Δήμους. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις εκτεταμένες περιοδείες που πραγματοποίησε τους τελευταίους μήνες στις κοινότητες του Νομού καθώς επιθυμεί να ενημερώνεται ο ίδιος προσωπικά για τα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες του, ενώ για μια ακόμη φορά υπογράμμισε τη στήριξη του στους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού, αναφερόμενος τόσο στις ενέργειες του σχετικά με την καύση των φυτικών υπολειμμάτων, όσο και στην υποστήριξή του στον νεοσυσταθέντα σύλλογο παραγωγών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών Γρεβενών.   

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: 

Pin It