Συνέντευξη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Flash TV της Κοζάνης παραχώρησε ο βουλευτής του Ν. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης σχετικά με την ερώτηση που κατέθεσε στις 23 Οκτωβρίου στη Βουλή αναφορικά με τους μετανάστες που διαμένουν στα ξενοδοχεία του ορεινού όγκου των Γρεβενών αλλά και τη δράση των Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Ο κ. Πάτσης ζητά αναλυτική πληροφόρηση από τα Υπουργεία Οικονομικών, Εξωτερικών, Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη και Εργασίας σχετικά με τον ακριβή αριθμό των μεταναστών που διαμένουν στα ξενοδοχεία των Γρεβενών, τις χώρες προέλευσής τους, το διάστημα της παραμονής τους, καθώς επίσης και τα επίσημα στοιχεία για το ακριβές τίμημα που λαμβάνουν οι ξενοδόχοι αλλά και τον τρόπο χορήγησής του.

Επιπλέον, η ερώτηση επικεντρώνεται και στις Μ.Κ.Ο που δραστηριοποιούνται στα Γρεβενά, όπου ζητούνται πληροφορίες σχετικά με το ποιοι τις απαρτίζουν, τι κονδύλια διαχειρίζονται και από που προέρχονται, καθώς επίσης και αν χρησιμοποιούν προσωπικό και με ποιους όρους απασχόλησης.  

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

Pin It