Ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης απηύθυνε ομιλία στην ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ Γρεβενών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου στα Γρεβενά, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκη Βορίδη, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργου Κασαπίδη και του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Γιάννη Γιάτσου.

Ο κ. Ανδρέας Πάτσης αναφέρθηκε στη μεγάλη εκλογική νίκη της 7ης Ιουλίου από τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και για τις πολύ σημαντικές νίκες του κόμματος στη μονοεδρική των Γρεβενών και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που αποτελούν τεράστια επιτυχία αλλά και ευθύνη ενώ τόνισε τη σημασία που έχει να είναι όλες οι δυνάμεις της παράταξης ενωμένες ώστε να αυξηθεί ακόμα περισσότερο το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό και τη Δυτική Μακεδονία. Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι θα πρέπει η ΝΟΔΕ Γρεβενών να αναδεικνύει το σημαντικό κυβερνητικό έργο σε όλους τους τομείς και παράλληλα να μην αφήνει αναπάντητη καμία αβάσιμη κατηγορία του ΣΥΡΙΖΑ.

Απευθυνόμενος προς τον Περιφερειάρχη, κ. Γ. Κασαπίδη, τόνισε ότι θα πρέπει κι εκείνος από την πλευρά του να βοηθήσει «ώστε αυτός ο νομός να πάρει τη θέση που του αξίζει». Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπου υπογράμμισε ότι πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους και πιο επιτυχημένους Υπουργούς της κυβέρνησης ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει και τη δική του συνδρομή, έτσι ώστε να μπορέσει ο νομός να ανακάμψει και να αναπτυχθεί.  

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, ο κ. Ανδρέας Πάτσης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τον νομό Γρεβενών, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκη Βορίδη και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργο Κασαπίδη.

Δείτε την ομιλία του κ. Ανδρέα Πάτση  

 

 

Pin It