Καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Epsilon TV και της δημοσιογράφου Βίκυς Παπαλουκά  ήταν την Παρασκευή, 6 Μαρτίου ο βουλευτής του Ν. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο μεταναστευτικό και στη διαχείριση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στον Έβρο με τον κ. Πάτση να σχολιάζει ότι «η κυβέρνηση έπραξε άριστα και νομίζω ότι θα πρέπει να εντείνει τα μέτρα της, θα πρέπει να είναι πολύ πιο αυστηρή, θα πρέπει να δώσει ένα μήνυμα σε όλους ότι εδώ δεν μπορούν να έρθουν πλέον»  

Καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του West Channel Κοζάνης και του δημοσιογράφου Δημήτρη Βακρατσά  ήταν την Τρίτη, 3 Μαρτίου ο βουλευτής του Ν. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης. Η συζήτηση περιστράφηκε αρχικά γύρω από το μεταναστευτικό με τον κ. Πάτση να σχολιάζει ότι «θα πρέπει και οι τοπικές κοινωνίες να ξεκαθαρίσουν και να αποφασίσουν τι θέλουν.

Καλεσμένος στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα στο κανάλι Action24, ήταν την Τρίτη, 3 Μαρτίου ο βουλευτής του Ν. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην κατάσταση με τους μετανάστες που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στον Έβρο με τον κ. Πάτση να σημειώνει ότι «όποιος επιχειρεί να εισβάλει λαθραία σε μια άλλη χώρα, δεν μπορεί να λέει ότι έχω δικαιώματα, διότι με αυτό τον τρόπο καταργούνται οι διεθνείς νόμοι και συμβάσεις. Το κάθε κράτος έχει τα κυριαρχικά του δικαιώματα και έχει τον τρόπο να προστατεύσει τα σύνορά του, είτε αυτά είναι τα θαλάσσια, είτε είναι τα χερσαία» ενώ υπογράμμισε ότι «θα πρέπει να μην το αναδείξουμε σε ελληνοτουρκικό πρόβλημα αλλά πρέπει να του δώσουμε μια ευρωπαϊκή διάσταση».

Καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του West Channel Κοζάνης και του δημοσιογράφου Δημήτρη Βακρατσά  ήταν την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου ο βουλευτής του Ν. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προληπτικά μέτρα της Κυβέρνησης ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού και την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη την επικράτεια με τον κ. Πάτση να σχολιάζει ότι «είναι ένα προληπτικό μέτρο και νομίζω ορθά ο Υπουργός και οι συναρμόδιοι Υπουργοί πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση για την αναστολή των αποκριάτικων εκδηλώσεων, διότι αν μη τι άλλο η πρόληψη είναι αυτή που σώζει». 

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Politica 89,8 και τον δημοσιογράφο Χρήστο Κώνστα παραχώρησε την Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου ο βουλευτής του Ν. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα δύο σημαντικότερα θέματα της επικαιρότητας, το ζήτημα της διαχείρισης του μεταναστευτικού και την υπόθεση Novartis, όπου ο κ. Πάτσης μεταξύ άλλων ανέφερε

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης και η σύζυγός του Βίκυ Παπαλουκά, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, όπου μίλησαν για την πολιτική, την εκλογή του κ. Πάτση στις πρόσφατες εκλογές, την γνωριμία τους αλλά και τα "απρόοπτα" στον γάμο τους.

Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης:

Καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Attica TV και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας  Ντούσκα ήταν την Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου ο βουλευτής του Ν. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα εθνικά θέματα, όπου ο κ. Ανδ. Πάτσης ανέφερε μεταξύ άλλων

Ρεπορτάζ για τον γάμο του Βουλευτή κ. Ανδρέα Πάτση με τη δημοσιογράφο κα Βίκυ Παπαλουκά, μετέδωσε η εκπομπή «Mega Mag» με τους Ανδρέα Παπαδόπουλο, Θανάση Φουσκίδη και Δάφνη Καραβοκύρη στο Mega Channel την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου.

Καλεσμένος της εκπομπής «Η Δίκη στο Open» και του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη στο Open TV ήταν τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου ο βουλευτής του Ν. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αναβολή της συνεδρίασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας για την υπόθεση πολυμετοχικότητας ΠΑΟΚ- Ξάνθης, τα μέτρα ασφαλείας για το επερχόμενο ντέρμπι ΠΑΟΚ- Ολυμπιακού αλλά και το στοιχηματικό σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο στην Ισπανία.

Ρεπορτάζ για τον γάμο του Βουλευτή κ. Ανδρέα Πάτση με τη δημοσιογράφο κα Βίκυ Παπαλουκά, μετέδωσε η εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» με την Τατιάνα Στεφανίδου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου.