Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Κατερίνα Μαρκοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Flash TV παραχώρησε ο Βουλευτής Νομού Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Πάτσης την Τρίτη 27 Απριλίου 2021.

Στη συνέντευξη ο βουλευτής ανέλυσε το σκεπτικό πίσω από την απόφαση τη δική του και των βουλευτών, επίσης της ΝΔ, Φλώρινας και Καστοριάς κ.κ. Αντωνιάδη και Τζηκαλάγια να μην παραστούν στη συνάντηση που είχε ο Περιφεριάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο σήμερα στην Κοζάνη.

Ο κ. Πάτσης ανέφερε ότι ο κ. Κασαπίδης λειτουργεί σαν να θεωρεί αποικίες του τις υπόλοιπες Π.Ε. της Δυτικής Μακεδονίας, πλην της Κοζάνης, παρομοιάζοντας την Κοζάνη, σύμφωνα πάντα με τον τρόπο σκέψης του κ. Κασαπίδη με “Βυζάντιο” ενώ οι υπόλοιπες Π.Ε. έχουν τον δευτερεύοντα ρόλο των απομακρυσμένων επαρχιών.

Ο βουλευτής Γρεβενών τόνισε επίσης πως το προηγούμενο διάστημα τόσο ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοι του είχαν συναντήσεις στην Αθήνα με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ και όλα ήταν κανονισμένα έτσι ώστε ο κ. Λυκουρέντζος να επισκεφθεί και τις υπόλοιπες Π.Ε. “Ο κ. Κασαπίδης εγκλώβισε τον κ. Λυκουρέντζο, ο οποίος δεν γνώριζε για τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα της επίσκεψης. Ο κ. Λυκουρέντζος επικοινώνησε μαζί μου και αναμένεται να επισκεφθεί τις περιοχές που σήμερα δεν επισκέφθηκε το προσεχές διάστημα, μετά τις γιορτές του Πάσχα”.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Πάτση εδώ:

 

Pin It