Είμαι ο Ανδρέας Πάτσης και κατάγομαι από ένα μικρό αλλά απαράμιλλης ομορφιάς χωριό, το ∆οτσικό. Εκεί έζησαν οι παππούδες μου και ο πατέρας μου. Τα Γρεβενά είναι η πατρίδα μου και η αγάπη για τον τόπο μου είναι ο λόγος που είμαι υποψήφιος.

Επαγγελματικά, ξεκίνησα μόνος μου τη δικηγορία με αγάπη και θέληση για προσφορά προς τον συνάνθρωπό μου. Κατόρθωσα να δημιουργήσω μετά από μια διαδρομή 27 ετών επιχειρήσεις που προσφέρουν σε πελάτες σε όλο τον κόσμο, νομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρηματικό και επενδυτικό επίπεδο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Κύπρο και Κωνσταντινούπολη.

Δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω στη σκληρή δουλειά, τη σοβαρότητα και την εντιμότητα. Θεωρώ πως αν έχεις σχέδιο, όραμα και ιδέες και τις υλοποιείς με σωστό τρόπο, η επιτυχία είναι δεδομένη. Ζήτησα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είμαι υποψήφιος εδώ, στις ρίζες μου. Για να μπορέσω να προσφέρω τις γνώσεις μου, τη δημιουργικότητά μου, τις γνωριμίες μου και τις ιδέες μου, στους ανθρώπους που μας ενώνει ένα κοινό. Η βαθιά αγάπη για την πατρίδα μας.

Pin It